Mijn naam is Michel, ik ben geboren op 4 september 1992 in Stadskanaal.

Op zeer jonge leeftijd was ik al met muziek bezig. In eerste instantie op een keyboard, maar al gauw kreeg ik de smaak van het zingen te pakken.

Sinds 2008 ben ik actief als zanger. Ik ben begonnen met een talentenjacht door mijn school georganiseerd. Deze eerste talentenjacht wist ik te winnen met het nummer “Mandy” van Barry Manilow. Vanaf dat moment wist ik dat ik verder wou in de muziek en ben mij gaan storten op een eigen liedje. Dit is het liedje “Ik wil jou” geworden.                                                

Na een tijdje ben ik in contact gekomen met Lucas en Gea. Zij vonden dat ik talent had en zij wilden mij verder helpen in de muziek.Via hun ben ik in contact gekomen met Jeroen Dirksen (Heeft o.a. samengewerkt met Thomas Berge). Bij hem heb ik mijn eerste officiele single opgenomen ''Meisje uit mijn dromen''. Mijn single is in januari 2010 uitgekomen en is uitgebracht door de platenmaatschappij L&G van Lucas en Gea. Het nummer is ook verschenen op het album: L&G Volume 4.

De laatste single die ik heb opgenomen heet: ''1 seconde''. Het is een nummer met een hoog meezinggehalte.Dit nummer is ook weer opgenomen in de studio van Jeroen Dirksen in Neuenhaus, Duitsland. Het nummer is ook verschenen op het album: L&G volume 5.

Via de button contact kunt u een berichtje voor mij achterlaten en informatie bij mij opvragen. Ook ben ik te boeken voor feesten en evenementen.

 

Groetjes Michel